Controleer contracten via Audit.sc

Op het internet verschijnen vele verschillende cryptomunten. Doordat grote platformen als Binance het mogelijk maken om zelf een munt aan te maken, kunnen er nog wel eens frauduleuze gevallen tussen zitten. Door gebruik te maken van een screening kan je de gebruikers laten zien dat het om een betrouwbaar en geverifieerd project gaat. Een platform die deze diensten aanbied is Audit.sc. Hier kan je een audit laten uitvoeren voor jouw project.

Dit Nederlandse team doet zorgvuldig onderzoek naar de projecten die langskomen. Vaak zien we dat sites enkel en alleen een audit doen op een bepaalde blockchain. Bij Audit.sc is dit echter niet het geval. Het is hier namelijk mogelijk om een audit aan te vragen voor verschillende cryptomunten. Er wordt onder andere onderzoek gedaan op de Binance Smart Chain, Solana Smart Chain, Ethereum Smart Chain en Polygon Smart Chain. Dit zijn verreweg de meest populair smart chains waar cryptomunten kunnen worden aangemaakt. Als jij een munt hebt aangemaakt op een van deze platformen, dan kan je bij Audit.sc terecht om je contract en project te laten verifiëren.

Uiteraard zijn er verschillende services beschikbaar die je kan aanvragen op Audit.sc. Zo is het mogelijk om een Smart Chain Auditing aan te vragen, maar ook team KYCT verificatie en project evaluatie behoort tot de mogelijkheden. Als laatste optie kan je op deze website terecht voor dApp en NFT contract controle. Als je de verschillende stappen hebt doorlopen, dan ontvang je als het ware een certificaat om te kunnen aantonen dat het om een solide project gaat. Dit geeft meer garantie tegenover de potentiële investeerders en bezitters van jouw cryptomunt.

Het bedrijf van Audit.sc is gevestigd in Nederland, waardoor de communicatie wellicht ook wat soepeler kan verlopen. Ben jij opzoek naar een audit van jouw cryptomunt, dan is bovengenoemde website een mooi voorbeeld. Bekijk de verschillende opties eens op de website en vraag eens een audit aan. De kosten en het verloop van het gehele proces kan terug gevonden worden op de website. Audit.sc biedt verschillende diensten aan en je kan er natuurlijk ook voor kiezen om voor het totaal pakket te gaan.