Wat maakt edelmetalen een betere investering dan crypto.

In de huidige tijd kan men in veel verschillende dingen investeren, Crypto is op het moment populair en veel mensen houden zich hiermee bezig. Edelmetalen zijn al een lange tijd populair als investeringsmiddel, welke investering is nou beter? Wij denken edelmetalen en in dit log hebben we beschreven waarom we dat precies vinden. En wie weet wil je na het lezen van dit blog ook wel in edelmetalen gaan investeren. Of krijg je juist duidelijkheid om dat je twijfelde tussen de 2 opties, dat zou mooi zijn.

Stabielere koers.

De koers van edelmetalen is over het algemeen een stuk stabieler dan die van crypto currency, dit zorgt voor een veel zekerder gevoel als je ergens in investeert. Nu horen we je al denken maar hoe kan ik dan goedkoop investeren , en ook hoe kan ik dan veel geld verdienen als hij helemaal niet snel stijgt? Dat verschil zit hem in het edelmetaal je hebt natuurlijk goud en zilver, goud is met name de stabiele investering. De koers van zilver is ook een stuk beweeglijker dan die van goud. Goud kopen doe je echt om zekerheid te hebben van de waarde van je geld en zekerheid over je investering. Zilver kopen is een stuk onzekerder maar ook avontuurlijker. Wat wel dan een voordeel is aan zilver kopen is dat de prijs een stuk lager kan zijn door de beweeglijke koers. Dit zorgt ervoor dat ook kleinere investeerders die geen goud kunnen kopen toch in edelmetalen kunnen investeren. Dus de stabielere koers met name van het goud maakt dit een betere investering dan Crypto, dit ook omdat crypto natuurlijk echt van dag tot dag leeft. De ene dag heb je bakken met geld als vermogen en dat kan de volgende dag flink gedaald zijn dat heb je bij edelmetalen niet zo heel snel.

Tijdig en voor altijd.

Edelmetalen bestaan natuurlijk al eeuwen lang en in tegenstelling tot crypto geeft dat een sterk vertrouwd gevoel af. Edelmetalen hebben al meerdere valuta overleefd, denk hierbij bijvoorbeeld aan de gulden. Edelmetalen hebben altijd hun waarde behouden en zullen ook altijd veel waard blijven. Het feit dat edelmetalen ook iets tastbaars zijn helpt ook mee voor een vertrouwd gevoel. Dit is natuurlijk iets wat bij crypto niet kan omdat het allemaal digitale valuta’s zijn.